Kristiina

Puh. 044 588 5234

KOSMETOLOGIPALVELUT

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot toteutetaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Käytän hoidoissa laadukkaita Mary Cohr -tuotesarjan tuotteita. Laadukkaat tuotteet takaavat pitkäaikaisen vaikutuksen myös jokaisen hoidon jälkeen. Hoidot toteutetaan rentouttavassa hoitohuoneessa yksilöllisesti. Rentoutumisen lisäksi annan sinulle myös asiantuntevat hoito-ohjeet ihosi tarpeisiin.

Ihonpuhdistus mekaanisesti

Sopii tukkeutuneelle, epäpuhtaalle sekä akneiholle. Alkupuhdistuksen jälkeen ihon pinta pehmitetään höyryttämällä jotta epäpuhtaudet saadaan helpommin poistettua mekaanisesti komedorautaa käyttäen. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään rauhoittava naamio. Iho tuntuu hoidon jälkeen saunan raikkaalta ja puhtaalta.

Kesto 1h 15min (100 €)

Timanttihionta

Sopii kirkastusta kaipaavalle epäpuhtaalle ja paksulle/vahvalle iholle. Ihon pintakuivuudesta kärsivät kasvot pitävät myöskin tästä menetelmästä. Hoitomenetelmä sopii arpien sekä juonteiden hoitoon. Tämä koneellinen hoito poistaa hilseilevää kuollutta ihosolukkoa sekä aktivoi verenkiertoa alipaineimun ja kevyesti hiovan hoitopään avulla. Iho on kirkkaampi, sileämpi ja hoitotuotteet levittyvät/imeytyvät iholle taas hyvin.

Kesto 1,5h (110 €)

Ultraäänipuhdistus

Laitteella tehtävä syväpuhdistus sekä kuorinta. Auttaa poistamaan ihon pinnalta epäpuhtauksia, avaa ihohuokosia ja kuorii kuollutta solukkoa. Sopii herkälle ja epäpuhtaalle iholle.

Kesto 1,5h (110 €)

Mikroneulaus

Tehokkaita tuloksia ihon vanhenemisen, arpien tai pigmenttimuutosten hoidossa. Hoidolla myös ihon kosteustasapainoa tehostava vaikutus. Hoito tehdään mikroneulauskynällä joka aiheuttaa ihon kerroksiin (0,25- 2mm) hienoja reikiä ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi.

Kesto 1h 15min

1 krt 168 €

3 krt 444 €

6 krt 888 €

Ripset ja kulmat

Sis. värjäyksen ja muotoilun

Kesto 30min (38 €)

Ripsien värjäys, kesto 15min (28 €)

Kulmien värjäys ja muotoilu, kesto 15min (28 €)

Jalkahoidot

Perushoito sis. kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistimisen.

Kesto 1h 15min (78-89 €)

Ihokarvojen poisto lämminvahalla

Sääret 38 €

Koko jalat (sääret ja reidet) 60 €

Sokerointi

Sääret 68 €

Koko jalat 85 €

Kainalot 30 €

Ylähuuli 20 €

Bikiniraja alk. 48 €

Brasilialainen 75 €


Huolto vakioasiasiakkaille 65 € mikäli huoltoväli max 4-5 viikkoa.

Kauneusvyöhykkeessä sinua palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu kosmetologi. Minulle työssä onnistumisen ehdoton edellytys on kuunnella asiakasta ja tarjota hänelle kokonaisvaltainen hoito ja rentoutunut mieli. Olen toiminut kauneudenhoitoalan ammattilaisena jo vuodesta 1996.


Parturikampaamon puolella vahvuuteni on luonnonkiharan hiuksen käsitteleminen ja leikkaukset.


Voit varata ajan hoitoihin Kristiinalle kätevästi sähköisestä ajanvarauksestamme.

Ajanvaraus