Anu

Puh. 040 041 6270

Tarkka listaus hoidoista hintoineen Ajanvaraus-sivulla

MIXROOM Vartalohoidot

Ovat kokonaisvaltaisia vartalohoitoja. Valittavanasi on selluliittihoitoja, vyöhyketerapiahoitoja, kuumakivihierontaa sekä rentouttavia yhdistelmähoitoja. MIXROOMIN ammattitaitoinen osaaminen vartalohoidoissa on vuosien kokemuksella ja koulutuksella hankittua. Yhdistelmähoidoissa voit saada sekä kehon, mielen että ihosi virkistymään.

45min-120min/krt (60–200 €)

MIXROOM Kasvohoidot

Pitää sisällään ihonpuhdistuksen sekä kokonaisvaltaisen, rentouttavan hoitokokemuksen. MIXROOMIN kaikissa kasvohoidoissa käytetään laadukasta Suomalaista BTB13-tuotesarjaa. Halutessasi MIXROOMIN ammattitaitoinen henkilökunta valitsee sinun ihosi tarpeen mukaan tehtävän kasvohoidon (Mekaaninen ihonpuhdistus/Ultraäänipuhdistus/Täydellinen Kasvohoito/BTB13 Micro-Meso Therapy/BTB13 Erikoiskasvohoito).

105min-120min/krt (100–168 €)

MIXROOM Jalkahoidot

Valittavanasi on hoitoja aina perinteisestä jalkahoidosta, hemmottelu-jalkahoitoon. Jalkahoidot ovat Kosmetologin tekemiä hoitoja ja pitävät sisällään jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon. Halutessasi voit valita myös kynsien lakkauksen, jalkojen kuorinnan ja jalkanaamion. Hieronta kuuluu jalkahoitoihin jotka ovat 90min pituisia.

75min-90min/krt (78–89 €)

MIXROOM Intialainen päähieronta

Asiakas istuu hoidon ajan. Päähieronta rentouttaa ja virkistää. Hoidon aikana käydään läpi päänalue, yläselkä, olkavarret ja hartiaseutu.

35min/krt (45 €)


MIXROOM Kulmien ja ripsien värjäys ja muotoilu

Värjäys tehdään tämän hetkisellä tuotesarjalla. Kulmien nyppiminen tehdään manuaalisia ja automaattisia pinsettejä käyttäen.

15min-30min /krt (28–38 €)


MIXROOM Vahaukset

Sääriin, kainaloihin ja koko jalkoihin tehdään mahdollisimman hellävaraisesti lämminvahaa käyttäen.

30min-60min/ (20–60 €)

Olen SKY Kosmetologi ja Esh./Dipl. vyöhyketerapeutti. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1998.

Hoidan sinua kokonaisvaltaisesti ja takaan sinulle aina laadukkaat ja hemmottelevat tuotteet kuin myös hoidot sekä neuvonnan ja konsultoinnin kehon ja ihon terveyteen liittyvissä asioissa.


Tervetuloa! Voit varata ajan hoitoihin Anulle kätevästi

sähköisestä ajanvarauksestamme.

Ajanvaraus